Home Lifestyle Body 8 dingen die elke mama minstens één keer per jaar moet doen

8 dingen die elke mama minstens één keer per jaar moet doen

2. Spendeer 24 uur zonder kinderen. Of een weekend. Of een week.

Tuurlijk, je bent een super-mommy die tijdens het uitladen van de vaatwasser haar kinderen kan helpen bij hun huiswerk en terwijl kan meezingen met ‘In een klein stationnetje’. Maar heb je het afgelopen jaar al eens iets alléén voor jezelf gedaan? Wij verzamelden acht dingen die elke mama minstens één keer per jaar zou moeten doen.

1. Boek een massage

Omdat baby’s tillen nogal belastend is voor je schouders, duh.

2. Spendeer 24 uur zonder kinderen

Of een weekend. Of een weekje.

3. Maak een nieuwe vriendin

Helemaal prima als zij ook een mommy is, maar misschien is het weleens leuk om een keertje over iets anders dan de kinderen te praten.

4. Doe iets compleet onverantwoords

Je kleurt al 364 dagen per jaar binnen de lijntjes. Neem een avondje voor jezelf (en je beste vriendinnen) om drie wijntjes na elkaar te drinken, of koop impulsief die veel te dure chaise longue die je zonet in de vitrine van je favoriete interieurwinkel zag staan.

5. Spendeer gigantisch veel geld aan een kledingstuk dat jíj mooi vindt

Oké, je moet waarschijnlijk een nieuwe pyjama voor je kleine peuter kopen, maar jij verdient die leren perfecto en dat prachtig paar sneakers evengoed.

6. Neem een foto waarop je er fantastisch uitziet

Je hebt wellicht duizenden kiekjes waar je kroost enorm schattig op staat te wezen, maar zorg ervoor dat je ook foto’s van jezelf hebt. Kom op, je weet ook wel dat die baby wonderen verricht voor je biceps.

7. Doe iets artistieks

Breng een bezoekje aan dat ene museum dat nu al zo lang op je lijstje staat. Volg die workshop bloemschikken. Ga voor ons part in je uppie naar de remake van ‘The Lion King’. Ga naar buiten, put on some lipstick en snuif die cultuur op!

8. Neem een poetsvrouw

Bewezen: een weekje zonder poetsen zal van jou een nieuwe vrouw maken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.