https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle YES: London Grammar komt naar Rock Werchter

YES: London Grammar komt naar Rock Werchter

Het is de vijfde naam op de affiche.

London Grammar
© Photo News

Nog geen ticket voor Rock Werchter in de pocket? Dan wordt het misschien hoog tijd om dat toch eens te overwegen. Want naast vier andere toppers werd vandaag niemand minder dan London Grammar aan de line-up toegevoegd.

Queens of The Stone Age en Gorillaz op donderdag 5 juli, Pearl Jam op zaterdag en Nick Cave and the Bad Seeds op zondag. Maar het gat van vrijdag bleef voorlopig behoorlijk leeg. Tot vandaag! Want het festival loste zonet zijn allereerste naam voor vrijdag 6 juli: de engelenstem van London Grammar.

London Grammar maakte haar debuut in december 2010, in een kleine pub in Camden. Maar de band brak al snel uit met nummers als ‘Strong‘ en ‘Wasting My Young Years‘. Het was even wachten op een tweede album, maar vorig jaar verscheen dan eindelijk ‘Truth Is A Beautiful Thing‘. Met opnieuw een hele resem bloedmooie songs die twee keer de Lotto Arena doen uitverkopen. Maar geen nood dus voor wie er toen niet bij kon zijn want op vrijdag 6 juli zal de band het podium van Rock Werchter sieren. En geloof ons, dat wil je niet missen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: