Home celebs Kürt Rogiers brengt zijn 12-jarige dochter naar het altaar in ‘De Laatste...

Kürt Rogiers brengt zijn 12-jarige dochter naar het altaar in ‘De Laatste 24 Uur’

Opgelet, spoiler alert!

Snif, morgenavond is het alweer tijd voor de laatste aflevering van ‘De Laatste 24 Uur’. Deze keer belt Nathalie Meskens aan bij een zenuwachtige Kürt Rogiers, en die is er toch niet gerust op. ‘Er stonden me nog zo veel mooie momenten te wachten.’

Wat als je nog maar één dag te leven had? Die moeilijke vraag krijgt Kürt Rogiers morgenavond voorgeschoteld in ‘De Laatste 24 Uur‘ op VTM. Nathalie Meskens neemt hem mee om er een laatste onvergetelijke dag van te maken.

‘Ik wist dat je zou komen en tot gisterenavond had ik er vrede mee. Maar vanochtend overviel me een enorme stress’, vertelt Kürt aan Nathalie. ‘Er stonden me nog zo veel mooie momenten te wachten. De eerste keer dat mijn dochters hun lief mee naar huis brengen, de dag dat ze afstuderen, trouwen en kinderen krijgen.’ Maar Kürt weet niet dat hij enkele uren later zijn dochter naar het altaar mag brengen…

Dag vol verrassingen

Dochter Lola wil koste wat het kost een van de dromen van haar papa waarmaken. Daarom verschijnt ze plotseling in een bruidsjurk voor de ogen van haar papa en vraagt ze aan hem om haar te begeleiden naar het altaar. Met haar zelfgeschreven speech doet kersverse bruid Lola haar papa wenen. Yep, voor de laatste aflevering zal je sowieso een zakdoekje nodig hebben.

© VTM

Terwijl Lola haar eigen trouwfeest organiseert, wil Merlijn (Kürts andere dochter) met haar papa uit een vliegtuig springen. Zo gezegd, zo gedaan!

© VTM

Afscheid van ‘Familie’

Omdat de laatste uren van Kürt genadeloos wegtikken, moet hij ook afscheid nemen van Lars De Wulf, zijn personage in ‘Familie‘. Acteur Peter Bulckaen – beter bekend als Mathias – mag hem daarom trakteren op een sterfscène. Eén ding is zeker: deze laatste aflevering wordt een toppertje van formaat!

© VTM

De laatste aflevering van ‘De Laatste 24 Uur’ is morgenavond om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook: