Home Lifestyle Louis Talpe kondigt op een opvallende manier een nieuw seizoen van ‘Tegen...

Louis Talpe kondigt op een opvallende manier een nieuw seizoen van ‘Tegen de Sterren op’ aan

'Ook mijn persoon zal na dit bericht over de tongen gaan.' Too soon?

Fans van ‘Tegen de Sterren op’ mogen zich opnieuw verheugen op grappige televisiemomenten, want het programma komt terug met een nieuw seizoen én een nieuw gezicht. Niemand minder dan Louis Talpe zal de cast namelijk vervoegen. Dat kondigt de acteur zelf aan met een ‘metoo’-imitatie. Too soon?

Vanaf het voorjaar van 2018 kunnen we onze lachspieren nog eens trainen, want VTM kondigt een nieuw seizoen van ‘Tegen de Sterren op‘ aan. Het imitatieprogramma kon voor het achtste seizoen een klepper van formaat strikken. Yep, Louis Talpe – beter bekend als Mega Toby of Roel Thevenage – zal voor het programma in de huid van verschillende bekende Vlamingen kruipen.

Grensoverschrijdende imitatie

Louis bewees eerder al dat hij enkele types perfect kan imiteren. Zo deed hij Jan Mulder al eens na tijdens zijn deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld‘. ‘Ik kan al verklappen dat ik onder anderen James Cooke ga spelen’, vertelde Louis deze ochtend aan Qmusic.

‘Tegen de Sterren op’ speelt heel hard in op de actualiteit en dat deed het programma ook voor het aankondigingsfilmpje. De zender spreekt zelf van ‘grensoverschrijdende‘ imitatie…

Lees ook: