Home Lifestyle KIJKTIP: het eerste seizoen van ‘The Bold Type’ is vanaf vanavond te...

KIJKTIP: het eerste seizoen van ‘The Bold Type’ is vanaf vanavond te zien op Q2

Neem er nog een glaasje rosé bij en klaar!

the bold type
© Freeform

Heb jij de voorbije weekends alle nieuwe afleveringen van je favoriete series in één ruk uitgekeken en ben je nu op zoek naar een nieuwe show om te verslinden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want vanavond zenden ze bij Q2 het eerste seizoen van ‘The Bold Type’ uit.

Je pyjama, een glaasje rosé en een aflevering van ‘The Bold Type’. Meer heb je niet nodig om er een geslaagde zondagavond van te maken. Nog nooit van deze serie gehoord? In de show volgen we het reilen en zeilen op de redactie van het vrouwenmagazine Scarlet. De reeks is bovendien geïnspireerd op het leven en de carrière van Joanna Coles, voormalig hoofdredacteur van Cosmopolitan.

In ‘The Bold Type’ draait alles rond de drie hoofdpersonages Jane Sloan (Katie Stevens), Kat Edison (Aisha Dee) en Sutton Brady (Meghann Fahy). In de eerste aflevering krijgt Jane van Jacqueline, de hoofdredactrice van Scarlet, de kans om een groot artikel te schrijven. Alleen moet ze schrijven over de breuk met haar ex-vriend, iets waar ze het nog altijd moeilijk mee heeft. Kat wil dan weer een interview brengen over de fotografe Adena, maar geraakt in de war wanneer ze zich tot haar aangetrokken voelt. En dan hebben we nog Sutton die droomt van een job bij het modedepartement, maar momenteel nog als assistente aan het werk is.

In de Verenigde Staten is de serie alvast een enorm succes, want daar wordt momenteel het vierde seizoen uitgezonden. Vanavond verschijnt bij ons de eerste aflevering van het eerste seizoen op Q2 en dit om 18u20. Wij hebben ons dekentje alvast klaargelegd en hopen alvast dat ook de andere seizoen bij ons opgepikt worden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.