Home Lifestyle K3’tje Marthe over haar relatiebreuk: ‘Natuurlijk zie ik Viktor nog graag’

K3’tje Marthe over haar relatiebreuk: ‘Natuurlijk zie ik Viktor nog graag’

De zoon van Gert Verhulst en de zangeres gingen vorige maand uit elkaar.

Instagram @marthedep

Marthe van K3 en Viktor Verhulst gingen vorige maand na een relatie van twee jaar uit elkaar. De zangeres sprak nu voor het eerst met James Cooke over die breuk.

Marthe en Viktor begonnen te daten in 2016. Ze deelden af en toe schattige foto’s van hun tweetjes op sociale media en werden zelfs uitgeroepen tot het favoriete koppel van Vlaanderen. Toch kwam vorige maand heel onverwacht een einde aan hun sprookje. ‘Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden‘, schreef het koppel op Instagram. ‘We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart.’

Hart luchten

De meisjes van K3 zijn deze week te gast in ‘Gert Late Night’, waardoor Marthe een week lang logeert bij haar baas én voormalige schoonpapa. De twee blijven gelukkig heel professioneel. Toen ze bij James in bed kroop voor zijn rubriek bedgeheimen was er wel even tijd om haar hart te luchten. ‘Wetend dat je alle twee pijn hebt door die beslissing… Dat is cru om te zeggen, maar dat helpt wel’, vertelde Marthe.

Het is de eerste keer dat ze zo openlijk over de breuk vertelt. ‘Ik heb af en toe tussen de opnames in mijn loge geweend‘, aldus Marthe. Op de vraag of ze Viktor nog graag ziet, antwoordde ze zonder enige twijfel: ‘Tuurlijk!’ Ze weet wel niet of ze ooit nog terug samen zouden komen. ‘Mocht hij nu echt iemand tegenkomen waarvan hij denkt: ‘Wauw’, dan zou ik hem dat echt gunnen’, zegt Marthe. Al geeft ze wel eerlijk toe dat ze dit nu nog wat te vroeg zou vinden.

Ze heeft het verder met James over haar drukke leven sinds ze ‘de zwarte’ bij K3 is en over de haatreacties die ze krijgt via sociale media. Wil je meer weten, bekijk dan zeker het volledige filmpje hieronder.


Lees ook: