Home Lifestyle Televisie Bartel Van Riet verklapt aan James Cooke wie zijn gedroomde onenightstand is

Bartel Van Riet verklapt aan James Cooke wie zijn gedroomde onenightstand is

De 'Expeditie Robinson'-presentator was gisterenavond te zien in 'Gert Late Night'.

Gert Late Night
VIER

Bartel Van Riet was gisterenavond te gast in ‘Gert Late Night’ en tijdens bedgeheimen kroop hij onder de lakens met James Cooke. James vroeg de ‘Expeditie Robinson’-presentator met wie hij een keertje van bil zou willen gaan en de twee hadden het onder andere ook nog over naaktselfies.

Vanaf vanavond is Bartel Van Riet wekelijks op VIER te zien in ‘Expeditie Robinson’, maar gisteren mocht de presentator al een keertje langskomen tijdens ‘Gert Late Night’. Tijdens zijn aanwezigheid kroop hij in bed James Cooke en moest hij vervolgens enkele intieme vragen beantwoorden.

Onenightstands en naaktselfies

James valt tijdens bedgeheimen meteen met de deur in huis. Zo vraagt hij met wie Bartel eens een onenightstand zou willen beleven. De presentator zegt niet veel later dat hij geen bepaald type heeft, maar aan zijn twee antwoorden te horen, heeft hij duidelijk toch een lichte voorkeur voor roodharige dames. Verder komen ook nog naakselfies aan bod. Ontvangen doet hij ze zeker, maar zou hij ooit zelf een foto van zijn ‘kleine Bartel’ (zijn woorden) versturen?


Lees ook: