Home Lifestyle De ‘Jersey Shore’-reünie: dit is alles wat we nu al weten

De ‘Jersey Shore’-reünie: dit is alles wat we nu al weten

We kregen al een klein voorproefje van de reünie, maar daarin ontbreken twee housemates.

It’s T-shirt time! Jawel, de ‘Jersey Shore’-reünie komt er echt, zo wordt steeds duidelijker. Ondertussen hebben we een naam, een zender, een mogelijke datum én zelfs al een voorproefje van het programma gekregen. Yeah buddy!

1. Het programma zal ‘Reunion Road Trip’ heten en zal te zien zijn op E! Entertainment

De burgemeester van New Jersey verklapte het eerder al, maar nu werd het ook bevestigd door televisiezender E! Entertainment: de show die de ‘Jersey Shore’-cast aan het filmen is, zal de titel ‘Reunion Road Trip’ krijgen. Hoewel de originele show op MTV getoond werd, mogen de guido’s en guidettes van weleer deze keer plaatsnemen tussen de Kardashians en WAGs op E! Entertainment, dé plek voor een goede portie guilty pleasure.

Als we Mike ‘The Situation’ Sorrentino’s Instagrampost van enkele dagen geleden mogen geloven, zullen we bovendien niet lang meer moeten wachten op de hereniging met onze favoriete Italianen. ‘Augustus 2017!!’ schrijft hij bij een oude foto met Deena, Ronnie, Pauly D, Snooki en JWoww.

Aug 2017 !! Shall We Begin ??#roadtripreunion @eentertainment

A post shared by Mike "The Situation"Sorrentino (@mikethesituation) on

2. Het is niet zeker dat Ronnie meedoet

Op de foto’s en filmpjes van de herenigingen die de ‘Jersey Shore’-cast de voorbije weken deelde op sociale media, is steeds een grote afwezige: Ronnie Magro, beter gekend als ‘RAAHN!’. Er gingen dan ook al snel stemmen op dat de brede bink er niet bij zou zijn voor de reünie. Misschien is het te moeilijk om samen te werken met z’n ex Sam?

Waar Ronnie momenteel wél te zien is, is op E! Entertainment, de zender die de ‘Jersey Shore’-reünie zal uitzenden. Ron zit in het programma ‘Famously Single’, waarin een aantal (semi-)celebs op zoek gaan naar de liefde. Leuk weetje: na de opnames had hij een korte relatie met medekandidaat Malika Haqq (midden op de foto), de beste vriendin van Khloé Kardashian. Zij zou hem gedumpt hebben omdat hij ‘verbaal en fysiek agressief’ was. Ondertussen heeft Ron al een nieuwe vriendin.

Hoewel we geen idee hebben waarom Ronnie niet bij de eerdere opnamedagen was, betekent die afwezigheid volgens Magro zelf helemaal niet dat hij er niet bij zal zijn in ‘Reunion Road Trip’. Hij postte een week geleden nog een duidelijke boodschap op Instagram: hij lacht met de media die schrijven dat hij geen deel zal uitmaken van de reünie. En hij wil hen aanklagen voor eerroof. Oeps.

3. Het is zeker dat Angelina niet meedoet

Eigenlijk gaan we hier gewoon van uit omdat Angelina’s naam nooit, niet één keer genoemd wordt wanneer het over de reünie gaat. Alsof iedereen haar vergeten is. Nochtans zorgde de zwartharige furie toch twee seizoenen lang voor extra veel drama, waarvoor ze naar onze bescheiden mening een kleine vermelding verdient. Voilá, dat is dan weer gebeurd.

4. De cast hield al een kleine reünie…bij Burger King

Om een beetje te oefenen voor de echte reünie – en om grof geld binnen te rijven – kwam de ‘Jersey Shore’-familie in juli al eens samen voor een gezellig etentje bij Burger King. De fastfoodketen bracht namelijk net een nieuwe burger uit, de Chicken Parm, en dat is toevallig een van de favoriete gerechten van de Italiaanse famiglia.

In het reclamespotje komen we te weten dat Mike op verloven staat – ‘Binnen dit en drie maanden vraag ik haar ten huwelijk!’ – en Deena op trouwen – ‘Zolang je ‘t maar niet op mijn trouwfeest vraagt!’. Snooki en Jenni hebben allebei twee kinderen, en Vinny en Pauly D lijken sinds 2012 nog geen dag ouder geworden te zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zullen we afspreken dat we gewoon ‘Cabs are here!’ schreeuwen wanneer het zover is?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.