Home Lifestyle ZIEN: boer Jeroen is op slag verliefd in de eerste aflevering van...

ZIEN: boer Jeroen is op slag verliefd in de eerste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’

'Maar zo'n schoon vrouwmens. Godvermiljaardedju! 'k Zen er al zot op!'

© VTM

Boer Jeroen kon gisteravond in de eerste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ zijn ogen niet geloven. Hij vertelde het An meteen: de liefde van zijn leven stond in de rij te wachten om hem te ontmoeten.

Nieuwe formule breekt alle records

Gisteravond kon televisiekijkend Vlaanderen na vier jaar ein-de-lijk nog eens genieten van een nieuw seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Voor ‘t eerst zijn de deelnemers Vlaamse boeren die naar het buitenland emigreerden. Én na tien seizoenen kreeg de immer vriendelijke boerenpresentatrice Dina Tersago er een presenteerkameraadje bij. De goedlachse An Lemmens neemt in dit elfde seizoen de helft van de presentatie op zich.

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ breekt nu al heel wat records. Maar liefst 1502 vrouwen schreven een gepoogd overtuigende brief voor hun favoriete boer. Of dat absolute toprecord iets te maken heeft met de nieuwe formule van het programma? Allicht niet. De Australische boer Jan die in een vloeiende beweging zijn T-shirt voor de single neusjes van heel wat verliefde bakvissen uittrok daarentegen? Des te meer.

Coup de foudre voor Jeroen

Gisteren ontmoetten onze vijf boeren heel wat van hun aanbidsters. En dat zorgde meer dan eens voor een bizar gênante situatie. ‘Ik ben Kiana. Ik ben groot, ik kan koken. Ik heb een dochtertje van drie jaar en ik kan zeker nog kweken als ge wilt’, wist boer Jan niet te overtuigen. Maar de guitige Severien wist het hart van boer Jeroen al te stelen nog voor ze één woord wisselden. ‘Maar zo’n schoon vrouwmens. Godvermiljaardedju! ‘k Zen er al zot op’, klonk het. Van een coup de foudre gesproken!

Lees ook: