Home Lifestyle ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’: ‘Ik zoek iemand om mijn...

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’: ‘Ik zoek iemand om mijn leven mee te delen en samen oud mee te worden’

Wij hebben een licht vermoeden dat boer Jan een grotere brievenbus zal mogen kopen...

Dina Tersago en An Lemmens brachten vorige week een bezoekje aan Canada, Duitsland en Zuid-Afrika voor ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Ze stelden er de eerste drie boeren voor en vandaag stonden de andere twee op de planning.

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ trekt dit jaar naar 5 verschillende landen in alle uithoeken van de wereld. De deelnemende boeren lieten ons Belgenlandje achter zich en verdienen nu de kost in het buitenland. Maar allemaal missen ze één ding: de Vlaamse liefde van hun leven. Gelukkig staan Dina Tersago en An Lemmens paraat om hen een duwtje in de rug te geven.

Veeboer Jan

Vorige week pakte An haar koffers richting Zuid-Afrika, maar deze keer is de presentatrice nóg langer onderweg om een boer beter te leren kennen. It’s a tough job, but someone’s got to do it! Maar na een reis van 30 uur – inclusief 3 vluchten – staat de 29-jarige cowboy Jan op haar te wachten. Hij vertrok 8 jaar geleden naar de andere kant van de wereld voor een gloednieuw avontuur. De boer van maar liefst 1m98 werkt momenteel voor een lokale boer, maar hij spaart ondertussen wel voor zijn eigen landgoed. ‘Ik heb altijd al een cowboy willen zijn als klein manneke.’

Ik zou wel mijn nestje willen bouwen en beginnen kweken (lacht).

Jan zoekt een Vlaamse vrouw die het boerenleven begrijpt, iemand met gezond verstand die durft te praten over de dingen en die af en toe tegen een stootje kan. ‘Ik voel me soms wel eenzaam. Gelukkig heb ik wat vriendelijke viervoeters om mij gezelschap te houden, maar die zeggen niets terug, hé. Nu wil ik iemand vinden met wie ik later oud kan worden.’

© VTM

Zorgboer Jitse

En terwijl An van de Australische zon geniet, reist Dina richting Noorwegen om zorgboer Jitse te ontmoeten. Op zijn elfde verhuisde Jitse met zijn broer en ouders naar het koude land om hun leven een nieuwe wending te geven. De 22-jarige boer is momenteel bezig met de opstart van zijn eigen zorgboerderij voor mensen met bijvoorbeeld een depressie. ‘De problemen van onze maatschappij komen gewoonlijk voort uit stress en drukte, maar hier vind je geen drukte en dat is het perfecte geneesmiddel.’

Ik wil iemand vinden met wie ik herinneringen kan opbouwen.

Jitse hoopt iemand te leren kennen die ervan houdt om buiten bezig te zijn, van de natuur houdt, geen probleem heeft met meters sneeuw, makkelijk een pannenkoek kan omdraaien én iemand met wie hij samen oud kan worden.

© VTM

Contacteren

Ben je single, heb je zin in een buitenlands avontuur en voel je je aangetrokken tot Jan, Jitse, Manu, Jeroen of Bjorn? Dan kan je op vier verschillende manieren je favoriete boer contacteren:

  • Stuur een persoonlijke brief met 2 recente foto’s naar Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, Medialaan 1, 1800 Vilvoorde
  • Laat een videoboodschap achter op de site van VTM
  • Stuur je favoriete boer een berichtje
  • Verwen je uitverkorene met een postpakket

Meer informatie vind je op de site van VTM. Na de zomer verschijnt het programma opnieuw op VTM en vanaf dan start de zoektocht naar het perfecte lief écht voor onze boeren.

Lees ook: