Home Lifestyle ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’: zo stuur je je liefdesboodschap...

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’: zo stuur je je liefdesboodschap naar je favoriete boer

Misschien is dit wel dé start van je liefdesleven.

Voor ‘Boer zkt Vrouw’ trekken Dina Tersago en An Lemmens dit jaar de wereld rond. In totaal bezoeken ze vijf boeren, en het duo stelde de eerste drie vanavond uitgebreid aan ons voor. Heb jij je hart al verloren aan een van deze mannen?

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ trekt dit jaar naar Canada, Duitsland, Noorwegen, Australië en Canada. De vijf deelnemende boeren lieten België achter zich en hopen via het programma de Vlaamse liefde van hun leven te vinden. Onder aan dit artikel vind je vier verschillende manieren om je lievelingsboer te contacteren.

Wijnboer Bjorn

Voor de eerste boer trok Dina naar Canada, want daar woont Bjorn al sinds zijn zevende. Zijn ouders hebben er de allereerste honingwijnboerderij opgestart en die microbe heeft de 28-jarige boer nu ook helemaal te pakken. In de wijn zitten geen druiven, maar wel honing en bessen. Om de smaak te optimaliseren, knijpt Bjorn het sap eigenhandig uit de bessen. Dames, deze boer heeft alvast sterke handen voor ontspannende massages!

Bjorn weet van zichzelf dat hij machotrekjes heeft, maar anderzijds heeft de boer ook een erg zachte kant. Hij zoekt een Vlaamse vrouw om bepaalde Belgische tradities mee te delen, ‘s avonds te knuffelen, samen kindjes op te voeden en om misschien wel in de Canadese bossen te gaan jagen.

© VTM

Olijfboer Manu

An boekte een vliegticket richting warmere oorden. Enter: Zuid-Afrika. Daar woont boer Manu al 33 jaar. Hij runt er bovendien een olijfplantage. Wie een brief naar de 53-jarige boer wil schrijven, mag niet bang zijn van honden, want hij verzorgt maar al te graag rescue dogs. Manu’s vrouw is vier jaar geleden overleden en nu zoekt de levensgenieter – die zonder televisie of internet leeft – een Vlaamse dame met wie hij zijn geluk en passie voor olijven kan delen.

© VTM

Melkveeboer Jeroen

Voor de laatste boer van de startaflevering ging Dina naar Duitsland. Daar leerde ze de passie van Jeroen kennen. Toen hij negen jaar oud was, vertrok hij samen met zijn gezin naar Oost-Duitsland om er een gigantische boerderij te bouwen.

De 27-jarige handige harry zoekt een Vlaamse vrouw die begrijpt dat hij van het boerenleven geniet. Hij verlangt naar een vrouw die graag een handje toesteekt, een hart voor kinderen heeft en ervan houdt om plezier te maken tussen zijn 1200 koeien.

© VTM

Contacteren

Ben je single, heb je zin in een buitenlands avontuur en voel je je aangetrokken tot een van de boeren? Dan kan je op vier verschillende manieren je favoriete boer contacteren:

  • Stuur een persoonlijke brief met 2 recente foto’s naar Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, Medialaan 1, 1800 Vilvoorde
  • Laat een videoboodschap achter op de site van VTM
  • Stuur je favoriete boer een berichtje
  • Verwen je uitverkorene met een postpakket

Meer informatie vind je op de site van VTM. Volgende week worden de laatste twee boeren voorgesteld, en vanaf dan kan het liefdesavontuur pas echt beginnen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.