Home Lifestyle HOLA: ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ laat eerste glimp van...

HOLA: ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ laat eerste glimp van boeren zien

De Australische boer doet ons spontaan aan 'McLeod's Daughters' denken.

We schreven nog maar net over het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ en nu zwiert het programma al een eerste teaser online. De Vlaamse boeren kennen we nog niet bij naam, maar we krijgen nu wél een eerste glimp van de mannen te zien.

Benieuwd naar de nieuwe boeren voor het eerste seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond‘? Goed nieuws, want VTM liet zonet de eerste trailer van het programma los. Hierin leren presentatrices Dina Tersago en An Lemmens de 5 Vlaamse boeren in het buitenland beter kennen.

‘McLeod’s Daughters’ in reallife?

De boeren wonen en werken in Canada, Australië, Zuid-Afrika, Duitsland en Noorwegen. Als we de teaser mogen geloven, lijkt het erop dat Dina de koudere oorden zal trotseren en dat An een paar vliegtuigtickets richting de zon heeft gekregen. En zonder de boeren bij naam te noemen, komen we toch al het een en ander van hen te weten.

Zo houdt de boer uit Noorwegen van houthakken, komt de Australische man precies uit de serie ‘McLeod’s Daughters‘, rijdt de Duitse boer graag met zijn tractor rond, woont er in Zuid-Afrika een iets oudere man en geniet de Canadese boer van het winterse landschap en een knetterend houtvuur.

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ start op zondag 25 maart om 20u bij VTM.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.