Home Lifestyle Televisie NU CHECKEN: VIER laat een glimp van de eerste proef uit ‘De...

NU CHECKEN: VIER laat een glimp van de eerste proef uit ‘De Mol’ zien

'Ik krijg nekpijn en hier zit een stomme vlieg'.

25 maart begint een gloednieuw seizoen van ‘De Mol’ en bij VIER weten ze hoe ze de spanning erin moeten houden. Eerder kregen we al een geheimzinnige trailer te zien en nu tonen de makers ons een voorproefje van één van de eerste opdrachten. Redelijk luguber als je het ons vraagt!

Piñata’s, sombrero’s en een hele hoop cactussen. In de eerste beelden die we begin maart te zien kregen, hebben de makers nog een keertje bevestigd dat het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ gespeeld werd in Mexico. ‘Heb je mij gemist?’ werd er ons door een ijzige stem gevraagd en daar hebben wij maar één antwoord op: JA!

Tipje van de sluier

In die beelden kon je ook al een glimp van een van de proeven opvangen en voor wie het nog niet duidelijk was, hebben ze bij VIER opnieuw een preview op ons losgelaten. Zo zie je namelijk dat de kandidaten levend begraven worden. Brrr…


Wie deze angstaanjagende uitdaging allemaal aangegaan is, zie je zondag 18 maart in ‘Café De Mol’. Op de volledige beelden van de proef is het nog even wachten, want het nieuwe seizoen begint 25 maart op VIER.

Lees ook: