Home Lifestyle VTM maakt de 5 landen voor ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld...

VTM maakt de 5 landen voor ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ bekend

Na ongeveer 3 jaar verschijnt ‘Boer zkt Vrouw’ opnieuw op ons televisiescherm, maar het nieuwe seizoen ziet er wel een tikkeltje anders uit. Dina Tersago krijgt namelijk versterking én de zoektocht naar de ultieme liefde gaat over de landsgrenzen heen. Van Canada tot Australië!

In ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond‘ gaan 5 Vlaamse boeren die in het buitenland wonen op zoek naar de liefde van hun leven. Ze hebben België achter zich gelaten en genieten nu volop van het buitenlandse boerenleven. Omdat de 5 boeren niet meteen bij de deur wonen, krijgt presentatrice Dina Tersago hulp van An Lemmens. Voor de startaflevering legden de twee maar liefst 73.000 km af en vlogen ze meer dan honderd uren om de boeren beter te leren kennen.

Extra lange pijlen voor Cupido

De boeren wonen echt in alle uithoeken van de wereld. Zo woont de dichtste boer in Duitsland en werkt de verste boer in Australië. Maar Dina en An hadden ook een vliegtuigticket voor Canada, Noorwegen en Zuid-Afrika.

Wie deze 5 boeren zijn, wordt pas later bekendgemaakt. VTM verklapt al wel dat het niet allemaal klassieke landbouwers zijn. Binnenkort maken we namelijk kennis met een honingwijnboer, een cowboy, een olijfboer en een jonge gelukzoeker met een zorgboerderij. ‘Het zijn stuk voor stuk echt hele leuke boeren met een avontuurlijk kantje. Toch houden ze van de Vlaamse tradities en die willen ze niet kwijt’, vertelt Dina Tersago. ‘Als ik vergelijk met Vlaamse boeren hier, is er eigenlijk weinig fundamenteels verschillend. Buiten de landschappen natuurlijk, we hebben zo veel mooie plekjes gezien! Ik hoop echt dat er veel vrouwen in hun pen kruipen en deze toffe mannen een brief schrijven. Ze verdienen het zo hard!’ Ladies, jullie hebben het gehoord!

Maar ook An Lemmens is enthousiast over het programma. ‘Ik ben enorm blij dat we zo’n leuke, lieve en ja, knappe boeren mogen voorstellen! Het was een echt plezier om hen te leren kennen en op hun boerderij te mogen vertoeven.’

Was ik geen presentatrice, ik schreef zelf een brief! – An Lemmens

‘Het valt me ook op dat al deze avonturiers een groot hart hebben, mannen zijn die graag liefhebben, en verlangen naar een partner met wie ze samen die grote droom kunnen beleven. Ik hoop dat we massa’s brieven gaan ontvangen en dat Cupido over heel de wereld z’n werk kan doen.’

Eerste afspraak

Ben jij benieuwd naar de vrijgezelle boeren? Kijk dan zeker op zondag 25 maart en 1 april om 20u00 naar de dubbele startaflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ op VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.