Home Lifestyle Dramareeks ‘Doubt’ met Katherine Heigl wordt onze nieuwe favoriete serie op VIJF

Dramareeks ‘Doubt’ met Katherine Heigl wordt onze nieuwe favoriete serie op VIJF

Voor fans van 'Scandal' en 'The Good Wife'.

Doubt
© IMDB

Op maandag is er ‘Blind Getrouwd‘, op donderdag kijken we naar ‘Temptation Island‘ en binnenkort kunnen we op zondag weer smullen van ‘De Mol‘. Voor wie ook op woensdag zijn avond in de zetel wil doorbrengen, komt VIJF vanaf deze week met de nieuwe dramareeks ‘Doubt’. En niemand minder dan ‘Grey’s Anatomy’-ster Katherine Heigl schittert in de hoofdrol.

VIJF verbreedt haar aanbod aan series en komt deze week met de nieuwe dramareeks ‘Doubt‘. De hoofdrol daarin is voor ‘Grey’s Anatomy’-favoriet Katherine Heigl, die als Sadie Ellis een succesvolle advocate speelt die hopeloos verliefd wordt op haar charismatische cliënt, Billy Brennan, die beschuldigd wordt van moord op zijn vriendin.

Critici vergelijken de serie maar al te graag met ‘Scandal’, ‘The Good Wife’ of ‘How to Get Away with Murder’. Ook Laverne Cox, die de rol van Sophie Burset vertolkt in ‘Orange Is the New Black‘, speelt mee in de serie. Wij zijn benieuwd!

De nieuwe dramareeks Doubt

New York is haar stad, de rechtbank haar speeltuin. De gloednieuwe dramareeks Doubt met Grey's Anatomy-ster Katherine Heigl, vanaf 14 maart elke woensdag om 21u25 op VIJF.

Posted by VIJF on Saturday, March 10, 2018

‘Doubt’, elke woensdag om 21u25 op VIJF.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.