https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: dit is de nieuwe generiek van ‘Boer zkt Vrouw – De...

ZIEN: dit is de nieuwe generiek van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’

Ga jij een liefdesbrief opsturen?

Nog 5 nachten slapen, en dan is het tijd voor de allereerste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. VTM stelde vandaag de 5 gloednieuwe boeren voor, en daar doet de zender nu nog een schepje bovenop door de generiek van het programma vrij te geven.

Yesss, de eerste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond‘ staat voor de deur. Deze keer volgen we het leven van vijf Belgische boeren die in het buitenland wonen en op zoek gaan naar de – Vlaamse – liefde van hun leven. Omdat de boeren in alle uithoeken van de wereld vertoeven, krijgt vaste waarde Dina Tersago hulp van An Lemmens. De twee legden voor de startaflevering maar liefst 73.000 km af en zijn nu klaar om de boeren uitgebreid aan ons voor te stellen.

Van Canada tot Australië

De boeren heten Bjorn, Jan, Jeroen, Manu en Jitse, en samen hebben ze één doel: opnieuw keihard verliefd worden. Daarvoor schakelen ze de hulp van Dina en An in, en vanaf aanstaande zondag kan jij een liefdesbrief richting je favoriete boer sturen.

Om een nog beter beeld van de mannen te krijgen, stuurde VTM de generiek van het programma alvast de wereld in. Wij zijn zó benieuwd naar zondag!

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond‘ is op 25 maart om 20u te zien bij VTM. Vanaf dan kan je je liefdesboodschap opsturen naar het buitenland!

Lees ook: