Home Lifestyle HEBBEN: IJzeren troon uit ‘Game of Thrones’ voor je huisdier

HEBBEN: IJzeren troon uit ‘Game of Thrones’ voor je huisdier

Maak van je hond of kat de enige echte heerser over de Zeven Koninkrijken.

© Made for pets

Je moet niet wachten op het allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ om te weten wie uiteindelijk de IJzeren troon zal veroveren. Met deze mand is je huisdier de enige echte heerser over Westeros.

In ‘Game of Thrones’ wordt er al zeven seizoenen gestreden om het felbegeerde plekje op de IJzeren troon als heerser over de Zeven Koninkrijken. Vanaf 14 april start het achtste en allerlaatste seizoen en zullen we eindelijk te weten komen wie de plak zal zwaaien in Westeros. Cersei, Jon Snow, Daenerys, de gevreesde Night King of jóuw huisdier?

Royale status

Je behandelt je hond of kat toch al als een echte koning of koningin, dus waarom geef je hem of haar dan niet een mand die past bij die royale status? Etsy verkoopt momenteel een zalige dierenmand die volledig geïnspireerd is op de bekende IJzeren troon uit de populaire HBO-serie.

De zachte troon van ‘Made For Pets’ is volledig handgemaakt, is 60 x 43 x 80 centimeter groot, weegt bijna tweeënhalve kilo, bestaat uit superzacht materiaal en is versierd met zilveren zwaarden en linten. Deze musthave voor elke ‘Game of Thrones’-fan kan je online kopen via deze website.

Je zal wel even diep in je portemonnee moeten tasten, want het hebbeding is niet goedkoop. De fluffy IJzeren troon kost 248,70 euro. Wat eigenlijk een klein prijsje is als je weet welke zware opofferingen de Starks en de Lannisters al moesten maken in een poging dit gegeerd plekje te bemachtigen.

Lees ook: