Home Lifestyle HIJ IS ER: de trailer voor het achtste en allerlaatste seizoen van...

HIJ IS ER: de trailer voor het achtste en allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’

De twee minuten durende trailer belooft niet bepaald een happy ending...

Met een dikke maand te gaan voor het begin van het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’, is de officiële trailer er eindelijk. En die belooft niet meteen een happy ending.

Alle hoofdpersonages komen aan bod in de majestueuze trailer van het laatste ‘Game of Thrones’-seizoen. De langverwachte beelden beginnen met een voor ‘t eerst opvallend bange Arya Stark. Verder krijgen we een vastberaden Jaime Lannister te zien die resoluut voor de goede kant kiest. Ook Daenerys‘ overgebleven draken ontbreken niet. De trailer eindigt met een overduidelijke hint naar de komst van de Night King en zijn leger naar Winterfell, om er de veldslag te vechten waarnaar seizoenen lang wordt opgebouwd: het gevecht met The Army of the Dead.

De trailer van het achtste seizoen van ‘Game of Thrones’ mist zijn doel niet. Met twee minuten aan onheilspellende beelden wordt de ‘GoT’-fan op het puntje van zijn zetel gezet. Legt er iemand van de favoriete personages het loodje in het laatste seizoen? Een vreedzame boel wordt het alleszins niet. En waar oorlog is, is dood, toch? Nog 40 keer slapen, jongens!

Meer series om naar uit te kijken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.