Home Lifestyle Film Snuif de sfeer van Westeros op in de ‘Game of Thrones’-pop-upbar in...

Snuif de sfeer van Westeros op in de ‘Game of Thrones’-pop-upbar in Antwerpen

Neem je eigen Jon Snow mee naar het Westeros aan de Schelde.

© hbo & telenet

Kijk je superhard uit naar de grote finale van ‘Game of Thrones’ en wil je de onvervalste sfeer van Westeros in eigen land opsnuiven? Breng dan een bezoekje aan de ‘Game of Thrones’-pop-upbar in Antwerpen.

Het nieuwe en tegelijkertijd ook allerlaatste – snif – seizoen van ‘Game of Thrones’ gaat op 14 april van start. Dankzij Telenet hoeven we geen seconde te missen van de grote finale, want ze zenden op Play in de nacht van zondag 14 op maandag 15 april om 3 uur ‘s nachts volledig live de eerste aflevering van seizoen acht uit. Yay!

Black Smoke

Heb je zin om in de huid te kruipen van Daenerys of Sansa, en jezelf eens onder te dompelen in de onvervalste sfeer van de Zeven Koninkrijken? Je hoeft daarvoor heus niet ver te vliegen, want Westeros ligt vanaf woensdag 17 april gewoon aan de Schelde in Antwerpen. Het restaurant Black Smoke wordt namelijk voor een maand omgetoverd tot een échte ‘Game of Thrones’-pop-upbar.

Je kan er de meest recente aflevering van het achtste seizoen bekijken op groot scherm, een driegangenmenu verorberen van 35 euro dat volledig in thema is van je favoriete serie of gewoon genieten van de sfeer. Elke woensdag is er een speciale belevingsavond die wordt ingevuld door BV’s die diehard fan zijn van de reeks.

Zo komt cocktail master Matthias Soberon woensdag 17 april langs om cocktails te maken die je het gevoel geven dat je dé Drakenkoningin herself bent, maar drink er niet te veel van of je bent de volgende ochtend een Night Walker. Op 24 april is het de beurt aan beauty guru Sabine Peeters die je kapsel ‘IJzeren troon’-waardig maakt, op 8 mei kan je de koude ‘winter is coming’ van je afshaken op de beats van Compact Disk Dummies en William Boeva zou zelfs Cersei kunnen laten bulderlachen met zijn moppen over de serie. Reserveren voor deze showcases kan op de website.

Gratis toegang

The place to be is Black Smoke Bar in de Boomgaardstraat 1 in Antwerpen. De pop-up is geopend van 17 april tot en met 19 mei, en dat van woensdag tot en met zondag van 17 uur tot middernacht. Op vrijdag- en zaterdagavond kan je tot 2 uur ‘s nachts blijven plakken, en speculeren met andere fans over wie zich uiteindelijk de heerser van de Zeven Koninkrijken zal mogen noemen. De toegang is voor iedereen gratis en zonder reservering toegankelijk.

Lees ook: