Home Lifestyle AHA: zo lang duren de afleveringen van het allerlaatste ‘Game of Thrones’-seizoen

AHA: zo lang duren de afleveringen van het allerlaatste ‘Game of Thrones’-seizoen

Nog een maandje wachten...

© HBO via Youtube

Op 14 april gaat het allerlaatste seizoen van de HBO-hitserie ‘Game of Thrones’ van start. Eerder maakte de zender al bekend dat het laatste seizoen slecht zes afleveringen zou tellen, maar nu weten we ook hoe lang we voor een laatste keer naar de strijd om de IJzeren Troon kunnen kijken.

410 minuten kijkplezier

Je leest het goed. Het achtste ‘Game of Thrones’-seizoen is goed voor maar liefst 410 minuten of bijna 7 uur kijkplezier. HBO maakte de programmering voor de eerste twee afleveringen zojuist bekend. Daaruit kunnen we afleiden dat de eerste aflevering 54 minuten lang zal zijn en dat de tweede aflevering 58 minuten zal tellen. Maar een oplettende fan ontdekte dat je de URL’s die de zender deelde, kan aanpassen naar het nummer van de andere vier afleveringen.

View this post on Instagram

Characters posters are here. #ForTheThrone

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

En zo kennen we nu de duur van alle afleveringen van het laatste seizoen. Van de derde aflevering zullen we een uur kunnen genieten en de vierde zal zelfs 78 minuten tellen. De twee laatste afleveringen hebben de lengte van een korte film: beide afleveringen zullen maar liefst 80 minuten lang zijn. Dat wordt genieten!

Fans kunnen tijdens de nacht van zondag 14 op maandag 15 april om 3 uur live naar de eerste aflevering van het laatste ‘GoT’-seizoen kijken op Play van Telenet.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.