Home Lifestyle Producer I. Marlene King sluit achtste ‘Pretty Little Liars’-seizoen niet uit

Producer I. Marlene King sluit achtste ‘Pretty Little Liars’-seizoen niet uit

Met wie ga jij kijken?

© Pretty Little Liars

Goed nieuws voor de ‘Pretty Little Liars’-fans! De producer van de serie zei namelijk in een interview dat ze al op een achtste seizoen van de superpopulaire serie hoopt.

Het wordt al een tijdje duchtig gehoopt, maar nu vertelt I. Marlene King, de 55-jarige producer van de hyperpopulaire serie ‘Pretty Little Liars’, in een interview met Us Weekly dat ze stiekem al op een nieuw seizoen voor ‘PLL’ hoopt.

I. Marlene King is bijzonder enthousiast over een eventueel achtste seizoen voor ‘Pretty Little Liars’: ‘Ik geef zo veel om de personages. Sommigen komen ook voor in de spin-off (‘The Perfectionists’ met Sasha Pieterse en Janel Parrish nvdr.). Zo besefte ik opnieuw hoeveel plezier ik heb tijdens het schrijven van de personages en hun wereld. Ik begrijp dat de meiden nu willen opgroeien en hun eigen ding willen doen. Misschien komen we uiteindelijk weer allemaal samen.’

In juni dachten we officieel afscheid genomen te hebben van Alison, Spencer, Aria, Emily en Hannah, maar de kans zit er dus in dat we hen sneller dan verwacht terug op het scherm zullen zien verschijnen. We duimen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.