Home Uit & thuis WAIT, WHAT?! Komt er een spin-off van ‘Pretty Little Liars’?

WAIT, WHAT?! Komt er een spin-off van ‘Pretty Little Liars’?

Er is nog hoop!

Belga Image
Snif, het einde van 'Pretty Little Liars' komt dichterbij. Binnenkort moeten we helaas afscheid nemen van Aria en haar vriendinnen. Neen, daar zijn wij totaal nog niet klaar voor. Maar misschien is er toch nog een sprankeltje hoop… 

De allerlaatste afleveringen van 'Pretty Little Liars' zijn vanaf 18 april 2017 te zien. Helaas zijn de avonturen van onze vijf vriendinnen dan voorgoed afgelopen. Of toch niet helemaal?

Spin-off?

Volgens Refinery29 zou er een spin-off komen van onze favoriete serie. Het doet de ronde dat het boek 'The Perfectionists' – geschreven door 'PLL'-auteur Sara Shephard – vertaald wordt naar een serie. Het verhaal gaat ook over vijf vrienden die een hekel hebben aan één bepaalde persoon. En nu denken jullie waarschijnlijk: wat heeft dit allemaal met 'Pretty Little Liars' te maken? 

Wel, een Redditgebruiker ontdekte iets heel interessant. Er spelen namelijk twee personages uit 'The Perfectionists' mee in de allerlaatste aflevering van 'Pretty Little Liars'. Aha! En dat is nog niet alles. Marlene King – de vrouw die 'PLL' tot leven bracht – stuurde ook een geheimzinnige tweet de wereld in.  

Marlene is een vrouw die duidelijk van spanning houdt. Ondertussen tellen wij maar verder af naar 18 april. 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.