Home celebs ZIEN: zo deed Shay Mitchell auditie voor ‘Pretty Little Liars’

ZIEN: zo deed Shay Mitchell auditie voor ‘Pretty Little Liars’

Wij vinden het vooral erg schattig.

Shay Mitchell
YouTube: Shay Mitchell

Een filmpje van jezelf herbekijken brengt meestal de nodige kriebels met zich mee, zeker als het al om een oude opname gaat. ‘Pretty Little Liars’-actrice Shay Mitchell denkt er net zo over en je zal zo meteen zien waarom. Op haar YouTube-kanaal heeft ze enkele dagen geleden haar auditietape gedeeld, die ze – naar eigen zeggen – redelijk vernederend vindt.

Shay Mitchell aka Emily Fields uit ‘Pretty Little Liars’ is dertig, en het is ondertussen alweer acht jaar geleden dat de actrice auditie deed voor de überpopulaire serie. Op haar YouTube-kanaal heeft Shay nu haar auditietape met haar fans gedeeld, want ze kon het gewoon niet meer uitstellen. Finally!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In het begin van het filmpje vertelt ze dat dit haar allereerste grote auditie is en dat ze altijd al heeft gedroomd van een rol in een serie zoals ‘Gossip Girl’ of ‘The Vampire Diaries’. Shay heeft een tikkeltje last van zenuwen in de video, maar de makers van ‘PLL’ hebben duidelijk iets in haar gezien, want de actrice wist de rol van Emily te bemachtigen.

Heerlijk herkenbaar

Wat denkt Shay Mitchell nu precies zelf van haar auditie? ‘Mijn T-shirt heeft dezelfde kleur als de achtergrond’ of ‘Er zijn geen pauzes tussen mijn tekst. Ik had meer ademruimte moeten nemen’ zijn enkele opmerkingen die voorbijkomen, maar het geheel is heel herkenbaar.

Wij zijn alvast onder de indruk dat de brunette de tape heeft gedeeld met het wereldwijde web, want als wij een oude foto van vroeger terugvinden, willen we die liefst zo snel mogelijk verbranden…

Wil je nog meer lezen over Shay Mitchell: