Home celebs YES: ‘Pretty Little Liars’-actrice Shay Mitchell krijgt haar eigen serie

YES: ‘Pretty Little Liars’-actrice Shay Mitchell krijgt haar eigen serie

Goed bezig, Shay!

Shay Mitchell
Instagram: shaymitchell

Pretty Little Liars’ mag dan officieel gedaan zijn, voor Shay Mitchell gaat het er duidelijk niet kalmer op worden. Samen met Penn ‘Lonely Boy’ Badgley speelt ze in de nieuwe serie ‘You’ en verder zal ze ook te zien zijn in ‘The Heiresses’. Hoera!

Wij hebben even een traantje moeten wegpinken na de laatste aflevering van ‘Pretty Little Liars’, maar gelukkig was ons verdriet maar van korte duur. We krijgen binnenkort namelijk nog erg veel te zien van Shay Mitchell aka Emily Fields.

De actrice zal namelijk meespelen in de serie ‘The Heiresses’ en daarvoor krijgt ze de hulp van ‘PLL’-bedenker I. Marlene King. Samen gaan ze de familieserie nieuw leven inblazen en wij zijn alvast heel benieuwd naar het resultaat.

Het project is gebaseerd op het boek van Sara Shepard en draait rond de familie Saybrooks. Het gezin is rijk, maar ze hebben ook al veel verlies gekend. Na een tragisch auto-ongeluk zijn de twee nichtjes niet meer zo close, maar door een bepaalde gebeurtenis vinden de twee elkaar weer terug. Hun band wordt sterker dan ooit en samen gaan ze op zoek naar wie het precies op hun familie gemunt heeft…

The Heiresses’ is niet het enige project van Shay Mitchell, want de actrice speelt ook mee in de serie ‘You’. Daar krijgt ze het gezelschap van Penn Badgley, aka Lonely Boy uit ‘Gossip Girl’. Goed bezig, Shay!

Meer series om naar uit te kijken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.