Home Lifestyle Shay Mitchell vergezelt Penn ‘Lonely Boy’ Badgley in nieuwe serie ‘You’

Shay Mitchell vergezelt Penn ‘Lonely Boy’ Badgley in nieuwe serie ‘You’

Shay Mitchell en Penn Badgley in een serie? Dat kan niet slecht zijn!

Fans van ‘Pretty Little Liars’-actrice Shay Mitchell hoeven niet te vrezen haar na het eindigen van de serie nooit meer op het scherm te zien. De laatste aflevering van ‘PLL’ is nog maar net uitgezonden of Shay heeft al een nieuw rolletje beet. Samen met Penn Badgley aka Lonely Boy zal ze te zien zijn in de serieYou’.

Begon jij ‘Pretty Little Liars’ al een beetje te missen? Dan kunnen we de pijn die jullie voelen toch een beetje verzachten, want Shay Mitchell is binnenkort opnieuw te zien op onze televisieschermen. Samen met Penn Badgley speekt ze in de serie ‘You.

Creepy versie van ‘Gossip Girl’

Het televisieprogramma is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes. Joe (gespeeld door Penn Badgley) gebruikt het internet en sociale media – flashback naar ‘Gossip Girl’, anyone? – om meer te weten te komen over Beck, de vrouw van zijn dromen. Shay zal de rol van Peach Salinger op zich nemen, en zij is zo’n beetje de queen bee van het vriendengroepje van Beck. Meer informatie over haar personage is er helaas nog niet, maar wij hebben de serie alvast op ons to-watch-lijstje gezet.

and so it begins… ?? !!!

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Wel zal je nog heel even geduld moeten hebben, want de tiendelige serie is pas gepland voor april 2018. Iets om naar uit te kijken, dus!

Meer series om naar uit te kijken: