Home Lifestyle ZIEN: voor de nieuwe VIER-serie ‘#hetisingewikkeld’ blijven wij sowieso enkele avondjes thuis

ZIEN: voor de nieuwe VIER-serie ‘#hetisingewikkeld’ blijven wij sowieso enkele avondjes thuis

Hallo nieuwe televisieverslaving!

#hetisingewikkeld
© VIER

Yes, dit najaar pakt VIER alweer uit met een toppertje van formaat. De nieuwe serie ‘#hetisingewikkeld‘ gaat over (uitgedoofde) liefde, familie, vriendschap en hoe een gezin er anno 2017 kan uitzien. En dat is nog niet alles, want het programma belooft ook een serieuze training voor je lachspieren te worden.

In de nieuwe VIER-serie ‘#hetisingewikkeld‘ spelen An Miller – Lien – en Ben Segers – Peter – de twee hoofdrollen. Ze hebben allebei een goede job, twee kinderen, toffe vrienden, een dak boven hun hoofd en een kat. Kortom, picture perfect. Maar stilaan verdwijnen de vonken onder de lakens en na een tijdje besluit Lien om een scheiding aan te vragen. Maar ze willen niet dat hun kinderen elke week met een gigantische koffer moeten sleuren en daarom blijven ze nog wel in hetzelfde huis wonen. De ene week slaapt mama Lien boven met de kinderen en de andere week mag ze de rust gaan opzoeken in de kelder. Yep, deze beurtrol voeren ze effectief in!

Profiteren à volonté

Lien heeft het gevoel dat ze te veel gemist heeft in haar leven en daarom gaat ze vanaf nu voor de volle honderd procent profiteren. Ze leert swipen via Tinder en de nodige katers zijn ook van de partij. Peter komt dan weer in een ander straatje terecht, want hij worstelt met een serieuze identiteitscrisis. Als dat maar goed komt…

In de serie krijgen An Miller en Ben Segers ook nog het gezelschap van Bill Barberis, Charlotte Vandermeersch en Lize Feryn. Een concrete datum voor de eerste aflevering van ‘#hetisingewikkeld’ is nog niet bekend, maar de makers verklapten al wel dat de nieuwe serie vanaf dit najaar op ons televisiescherm zal verschijnen. Alweer iets om naar uit te kijken!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.