Home Lifestyle Deze twee actrices uit ‘Friends’ spelen samen in een nieuwe serie

Deze twee actrices uit ‘Friends’ spelen samen in een nieuwe serie

Eindelijk weer op ons scherm!

Wij hebben fantastisch nieuws voor alle ‘Friends’-fans! Twee personages uit onze favoriete sitcom komen samen voor een nieuwe serie. Jammer genoeg is het geen spin-off van ‘Friends’, maar onze harten worden er toch enthousiast van.

Meer dan tien jaar na de laatste aflevering van ‘Friends’ (ja, wij voelen ons ook oud wanneer we dit beseffen) heeft Jennifer Aniston besloten dat het tijd is voor een nieuwe serie. Alsof dat niet genoeg is to make our day, week or even our year, zal niemand minder dan Reese Witherspoon hierin meespelen.

Fresh #flowers all day. 🌻🌻🌻 @DraperJames

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Zoals elke trouwe fan (die alle episodes van ‘Friends’ minstens tien keer heeft gezien) weet, speelde Reese een gastrol in de serie als Jill Green, de jongere zus van Rachel. Binnenkort kunnen we de zusjes Green opnieuw samen bewonderen op het scherm.

De serie zal draaien rond een New York ochtendshow, maar veel details laten ze nog niet los over hun nieuwe samenwerking. De producer van ‘House of Cards’, Jay Carson, werkt ook mee aan de show. Met zoveel talent aan boord wordt het ongetwijfeld een hit!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.