Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: nICE! opent een pop-up ijssalon in Mechelen

HOTSPOT: nICE! opent een pop-up ijssalon in Mechelen

De smaak kokos is een absolute aanrader en meteen ook onze favoriet.

nICE!
Flair

Dat je in Mechelen lekker kan ontbijten en lunchen, hebben we je al duidelijk gemaakt met deze adresjes. En ook chocoholics zijn in de Mechelse binnenstad aan het juiste adres. Vandaag hebben we dan weer goed nieuws voor alle ijsliefhebbers onder ons, want tot eind mei kan je namelijk smullen bij het pop-up ijssalon nICE!.

Nu is het niet meteen weer voor een ijsje, maar wist je dat roomijs ideaal is om op te warmen? In eerste instantie voelt het inderdaad koud aan, maar wanneer het ijs je maag bereikt heeft, gaat het je net opwarmen. Je lichaam moet de substantie namelijk gaan verwarmen om je algemene temperatuur op peil te houden. Had er iemand nog een excuus nodig?

nICE!

Nu kan je natuurlijk een ijsje uit je diepvries halen, maar alle Mechelaars onder ons kunnen eens een kijkje gaan nemen op de Korenmarkt. Begin maart heeft nICE! er namelijk een pop-up ijssalon geopend en wij kunnen je één ding verzekeren: het is er lekker smullen! Het bewijs zie je alvast op de foto hieronder.

nICE! is nog open tot eind mei en verhuist dan naar de Vleeshalle (de food market van Mechelen die binnenkort zijn deuren opent). Verder kan je kiezen voor schepijs (de smaak kokos is écht een aanrader), maar je kan er ook van een lekkere ijscoupe genieten. En voor wie het echt te koud is voor een ijsje hebben ze ook Brusselse wafels en pannenkoeken.

Ook deze hotspots zijn de moeite waard om eens te bezoeken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.