Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: pop-upbuurtbar Palo Cortado opent in hartje Brugge

HOTSPOT: pop-upbuurtbar Palo Cortado opent in hartje Brugge

Ran Van Ongevalle en Janah Van Cleven serveren, naast tal van sherry's, cocktails gemaakt van huisgemaakte siropen en infusies.

Mag het voor jou eens iets anders zijn dan een mojito of strawberry daiquiri, maar heb je geen zin om in een stijve cocktailbar te vertoeven? Dan wordt Palo Cortado in hartje Brugge jouw nieuwe favoriete plek.

Vanaf 10 juli kan je gedurende drie maanden bij buurtbar Palo Cortado terecht voor een drankje en een gezellige babbel. Oprichters van de pop-up zijn Ran Van Ongevalle en Janah Van Cleven.

Gezellige buurtbar

De jonge ondernemers willen afstappen van het concept van de klassieke en stijve cocktailbar. Daarom kozen ze ervoor om hun pop-up aan te kleden als een gezellige buurtbar. Voor de inrichting van de zaak stond Janah eigenhandig in. Ze koos voor een mix van authentieke en industriële elementen die perfect aansluiten bij het concept.

The Pharmacy

Het maken van de cocktails laat ze over aan Ran. Hij startte naast zijn vader Jan in The Pharmacy, cocktailbar in Knokke-Heist en Antwerpen. Op de kaart tref je vele sherry’s aan, maar ook klassieke én vernieuwende cocktails aan. Die worden een voor een gemaakt met de beste ingrediënten, waaronder ook huisgemaakte siropen en infusies.

1 / 5
Palo Cortado
Palo Cortado
Palo Cortado
Palo Cortado
Palo Cortado
Palo Cortado
Palo Cortado

Palo Cortado
Palo Cortado

Palo Cortado
Palo Cortado

Palo Cortado
Palo Cortado

Palo Cortado
Palo Cortado

Palo Cortado bevindt zich in Hof De Plezance, een bijgebouw binnen De Republiek. Tot 30 september kan je elke dag bij de bar terecht vanaf 16u. Enkel op dinsdag is de pop-up gesloten. De bedoeling is om het concept na de zomer naar een andere (tijdelijke) plek in Brugge te verhuizen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.