Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: kaas- en wijnbar The Cellar is de perfecte plek voor jullie...

HOTSPOT: kaas- en wijnbar The Cellar is de perfecte plek voor jullie volgende vriendinnenavond

In Mechelen hebben ze er weer een topadresje bij.

Unsplash / Instagram: sandie_stroobants

In je linkerhand een glas wijn en in je rechterhand een stuk brood met wat smeuïge brie op. Voeg nog een paar van je beste vriendinnen toe en je hebt de ideale vrijdagavond. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Rep je dan snel naar kaas- en wijnbar The Cellar in Mechelen en geniet van deze hemelse combinatie.

Begin vorige maand opende een nieuw concept zijn deuren in Mechelen. Vlak aan de Sint-Romboutstoren vind je namelijk The Chick, The Cellar & The Chapel. The Chick is een restaurant met prachtig terras waar er voornamelijk gerechten op basis van gevogelte op de kaart staan. Denk maar aan Mechelse koekoek of een portie heerlijke chakchouka. Je kan er zowel lunchen als dineren en dit elke dag buiten op zondag.

Vlaak naast de deur heb je The Cellar, een kaas- en wijnbar in – jawel – een kelder. Tijdens de zomermaanden of wanneer het warm genoeg is, kan je ook genieten van een rustig avondje op het terras. Mét zicht op de Sint-Romboutstoren! Op de kaart staan heel wat verschillende wijnen en ook een ruim aanbod aan kaas en charcuterie. Alle kazen zijn trouwens afkomstig van Schokaert, de kaaswinkel gelegen op de IJzerenleen in Mechelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Laatste in het rijtje is The Chapel, een multifunctionele ruimte die afgehuurd kan worden voor verschillende evenementen. Zo kan het gaan om exposities, degustaties, recepties en noem maar op.

Onze andere hotspots in Mechelen: