Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: bij Flakes and Shakes in Mechelen serveren ze de lekkerste cornflakes...

HOTSPOT: bij Flakes and Shakes in Mechelen serveren ze de lekkerste cornflakes en freakshakes

Wat dacht je van een kommetje met 3 verschillende cornflakesoorten, marshmallows én stukjes Kinder Bueno?

© Instagram: flakesandshakes

Zoetekauwen, opgelet: in Mechelen opende deze maand een ontbijt- en lunchbar waar ze waanzinnige freakshakes en cornflakesoorten van over de hele wereld serveren. We hoeven je dus vast niet te vertellen waar je ons komend weekend kan vinden.

Sinds begin deze maand vind je in de Borzestraat (een zijstraatje van Bruul) een nieuwe ontbijt- en lunchbar. Bij Flakes and Shakes kan je terecht voor verschillende soorten cornflakes en extravagante freakshakes.

Als ontbijt kan je er bijvoorbeeld Koda’s Bowl bestellen. Dat is een kommetje gevuld met Frosties en Tresor van Kellogg’s, Coco Pops, marshmallows, Kinder Bueno en melk. Niet overtuigd? Kijk dan eens naar onderstaande foto. Kan je moeilijk weigeren, toch?

Verder kan je er slurpen van diverse freakshakes. Ze hebben er onder andere eentje van chocolade, inclusief een reep Kinder Bueno, een donut én een handvol M&M’s. Of kies je liever een shake met verse aardbeien en marshmallows? Voor wie het iets gezonder mag, zijn er trouwens ook huisgemaakte limonades.

Waar? Borzestraat 32, 2800 Mechelen.
Meer info? Check Flakes and Shakes.

Onze andere hotspots in Mechelen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.