Home Lifestyle ‘High School Musical’-fans, opgelet: de spetterende show komt deze zomer naar Amsterdam

‘High School Musical’-fans, opgelet: de spetterende show komt deze zomer naar Amsterdam

Eentje voor alle Wildcats onder ons!

high school musical
© Disney

Ken jij alle liedjes uit ‘High School Musical’ nog steeds uit je hoofd? Dan kan je dit komende zomer bewijzen, want de gelijknamige Disneyvoorstelling komt deze zomer naar Amsterdam. Iemand zin in een bezoekje aan onze noorderburen?!

De ‘High School Musical’-films worden we nooit – en dan bedoelen we ook écht nooit – beu. Denk jij er net zo over? Maak komende zomer dan nog maar een plekje vrij in je agenda. De gelijknamige Disneyvoorstelling komt in de maand juli namelijk naar Amsterdam.

Beurs van Berlage

De shows maken deel uit van het zomerprogramma van de Beurs van Berlage en zullen doorgaan op 12, 19 en 26 juli. Per dag staan er ook steeds twee voorstellingen op het programma. Enige nadeel? Het verhaal van Troy en Gabriëlla is na al die jaren nog steeds zo populair dat de tickets enorm gewild waren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Helaas zijn er momenteel dus geen kaartjes meer te koop, maar je kan je wel altijd inschrijven op de wachtlijst. Indien er toch nog tickets ter beschikking komen, brengt de organisatie je hier meteen van op de hoogte. Fingers crossed, dus!

Lees ook: