Home Lifestyle NOSTALGIE: zo ziet de eerste aflevering van de ‘High School Musical’-serie eruit

NOSTALGIE: zo ziet de eerste aflevering van de ‘High School Musical’-serie eruit

De eerste aflevering is vanaf morgen te zien op Disney+, het nieuwe streamingplatform van Disney.

HSM
© Disney

In september 2018 werd er bekendgemaakt dat ‘High School Musical’ terugkeert als serie en nu is het eindelijk zover. De eerste aflevering is namelijk vanaf morgen te zien op Disney+, het nieuwe streamingplatform van Disney.

First things first. Helaas doen er geen leden van de originele cast mee aan de ‘High School Musical’-serie, maar er zullen wél enkele originele nummers te horen zijn. Zo hoor je in de trailer voor de eerste aflevering al een remix van het nummer ‘Get’cha Head In The Game’. En hoewel Vanessa Hudgens en Zac Efron niet terugkeren, is de verhaallijn van de reboot ook gelijkaardig. Denk maar aan een driehoeksverhouding, geruzie en enkele verrassende wendingen.

De eerste aflevering van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ wordt morgen uitgezonden op Disney+, het nieuwe streamingplatform van Disney. Helaas is deze bij ons nog niet beschikbaar, maar met een beetje geluk kunnen we in de toekomst wel naar de reboot van onze favoriete jeugdfilm kijken. Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.