Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

De eerste aflevering is vanaf morgen te zien op Disney+, het nieuwe streamingplatform van Disney.

NOSTALGIE: zo ziet de eerste aflevering van de ‘High School Musical’-serie eruit

In september 2018 werd er bekendgemaakt dat ‘High School Musical’ terugkeert als serie en nu is het eindelijk zover. De eerste aflevering is namelijk vanaf morgen te zien op Disney+, het nieuwe streamingplatform van Disney.


First things first. Helaas doen er geen leden van de originele cast mee aan de ‘High School Musical’-serie, maar er zullen wél enkele originele nummers te horen zijn. Zo hoor je in de trailer voor de eerste aflevering al een remix van het nummer ‘Get’cha Head In The Game’. En hoewel Vanessa Hudgens en Zac Efron niet terugkeren, is de verhaallijn van de reboot ook gelijkaardig. Denk maar aan een driehoeksverhouding, geruzie en enkele verrassende wendingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De eerste aflevering van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ wordt morgen uitgezonden op Disney+, het nieuwe streamingplatform van Disney. Helaas is deze bij ons nog niet beschikbaar, maar met een beetje geluk kunnen we in de toekomst wel naar de reboot van onze favoriete jeugdfilm kijken. Fingers crossed!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '