Home Lifestyle Het Grote Songfestivalfeest laat je meezingen met de leukste winnaars van de...

Het Grote Songfestivalfeest laat je meezingen met de leukste winnaars van de voorbije jaren

De line-up met onder anderen Loreen, Dana International en onze eigen Sandra Kim is behoorlijk indrukwekkend.

© getty

Het Eurovisiesongfestival vindt volgend jaar plaats bij onze noorderburen. Wie al een beetje in de sfeer wil komen, kan de zalige pre-party Het Grote Songfestivalfeest bijwonen in Amsterdam.

Als België het Eurovisiesongfestival niet wint, dan gunnen we het natuurlijk het allerliefst aan onze noorderburen. Ook omdat we dan veel minder ver moeten reizen om dit muzikale circus in levende lijve bij te wonen. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen Duncan Laurence in mei de kijkers thuis, verspreid over de hele wereld, massaal wist te overtuigen met zijn pakkende hit ‘Arcade’.

Hele avond meekwelen

We kijken er nu al naar uit om de hele Songfestivalgekte mee te maken in de Ahoy in Rotterdam of op een groot scherm ergens op een plein in een Nederlandse stad. Wie al een beetje in de sfeer wil geraken voor dit event, ga naar Het Grote Songfestivalfeest gaan. Dit concert gaat door in de Ziggo Dome in Amsterdam en nog nooit eerder kwamen zo veel songfestivalwinnaars bij elkaar.

Jan Smit praat de avond aan elkaar en de indrukwekkende line-up bestaat uit onder anderen Loreen (Zweden), Katrina And The Waves (Engeland), Olsen Brothers (Denemarken), Dana International (Israël), Dima Bilan (Rusland), Ruslana (Oekraïne) en onze eigen Sandra Kim. Dit wordt dus sowieso een hele avond samen met je vrienden meekwelen met de allergrootste hits van vorige winnaars en deelnemers.

Dit feest gaat door op zondag 15 december en tickets kan je hier online bestellen. De zitplaatsen zijn helaas al uitverkocht. Voor een staanplaats tel je € 63,50, € 68,50, € 73,50 of € 78,50 neer afhankelijk van welk plekje je kiest.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: