Home Lifestyle Film 12 POINTS FOR NETFLIX: de streamingdienst brengt een film uit over het...

12 POINTS FOR NETFLIX: de streamingdienst brengt een film uit over het Eurovisiesongfestival

Onder anderen Will Ferrell, Rachel McAdams en Demi Lovato zullen erin meespelen.

© getty

Er komt een Netflixfilm over het grootste muziekcircus van Europa: het Eurovisiesongfestival. Will Ferrell en Rachel McAdams zullen de hoofdrollen vertolken in deze komedie.

We weten al wie het Eurovisiesongfestival volgend jaar zal winnen: Hooverphonic! Grapje, maar een beetje vaderlandse trots mag wel en geef toe: met een band van dat kaliber maken we echt wel een grote kans op een veelvoud aan twaalf punten. In afwachting van het echte spektakel mogen we volgend jaar ook een film verwachten over deze muzikale wedstrijd.

Bekende namen

Netflix brengt in 2020 ‘Eurovision’ uit, een komedie met in de hoofdrollen Rachel McAdams – bekend van onder andere ‘The Notebook’, ‘Mean Girls’ en ‘The Vow’-  en Will Ferrell. Die laatste heeft trouwens de film geschreven. Het verhaal gaat over twee beginnende artiesten uit IJsland, Sigrit Ericksdottir en Lars Erickssong, die de kans van hun leven krijgen, want ze mogen hun land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.

© photo news

Naast Rachel en Will zal de cast bestaan uit een aantal andere bekende namen waaronder Pierce Brosnan, als Erick Erickssong, en Demi Lovato als Katiana. De opnames zouden nu al volop bezig zijn (zie bovenstaande foto). We weten nog niet wanneer ‘Eurovision’ precies te zien zal zijn op Netflix in 2020. We verwachten ergens in de aanloop naar het grote spektakel, dus rond april of begin mei. We kijken er nu al naar uit!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.