Home celebs VIDEO: zo deed Rita Ora negen jaar geleden auditie voor het Eurovisiesongfestival

VIDEO: zo deed Rita Ora negen jaar geleden auditie voor het Eurovisiesongfestival

Ze ziet er nog piepjong uit!

Rita Ora
Photonews

Nu verovert Rita Ora de hitlijsten en heeft ze een rolletje in de ‘Fifty Shades Of Grey’-films, maar enkele jaren geleden was de zangeres nog lang niet zo bekend. In 2009 deed ze op 18-jarige leeftijd auditie voor het Eurovisiesongfestival en in haar auditietape ziet ze er alvast superschattig uit.

Het filmpje staat al zo’n zes jaar op YouTube, maar dook na de halve finale van gisteren plots weer op. Zo kan je zien hoe een 18-jarige Rita Ora auditie deed voor het Eurovisiesongfestival, en wat ziet ze er jong uit! In de video hoor je hoe ze het nummer ‘Get Here’ van Oleta Adams zingt en ondanks haar zenuwen blaast ze de jury nog altijd omver met haar stem.

Andrew Lloyd Webber was zelfs zo onder de indruk dat Rita als uiteindelijke winnares verkozen werd. Alleen heeft de zangeres nooit effectief deelgenomen aan het Eurovisiesongfestival in 2009. Uiteindelijk heeft ze het aanbod afgewezen, maar ze heeft er na al die jaren nog steeds geen spijt van. ‘Al van in het begin vroeg ik me af wat ik hier eigenlijk aan het doen was. Ik heb gewoon mijn nummer gezongen en ben meteen na mijn auditie weer vertrokken. Niemand wist wat er aan de hand was’, aldus Rita in een interview.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: