Home Lifestyle HEBBEN: deze stijlvolle kartonnen huisjes voor je kat

HEBBEN: deze stijlvolle kartonnen huisjes voor je kat

Bye bye lelijke kartonnen dozen!

Catalodge

Het is vandaag Pet Day en wij hebben hét ideale cadeautje voor alle catlovers en hun lieveling: de kattenhuisjes van Catalodge. Het is een stijlvol alternatief voor de ordinaire, lelijke bruine kartonnen dozen waar je kat zo dol op is.

Terwijl wij niet kunnen wachten om de inhoud van een aan huis geleverd pakje te aanschouwen, is onze kat vooral dol op de kartonnen doos waar het inzat. Geen enkel ander duur of kleurrijk speeltje kan tippen aan een simpele, bruine en vooral lelijke kartonnen doos.

Haute design

Tot jouw grote spijt blijft die stomme doos een aantal dagen rondslingeren in huis, want de liefde voor je kat is toch net iets groter dan je wens om je interieur smaakvol te houden. Catalodge komt nu met dé oplossing voor je probleem. Het bedrijf ontwerpt kattenhuisjes die even haute design zijn als je fluwelen poef of vintage salontafel.

Stylish cat castles in 3 prints, almost ready to launch…

A post shared by Catalodge (@catalodge) on

Paleis

Er zijn drie designs van catalodges of kattenkubussen, dus je vindt er ongetwijfeld eentje dat perfect in je interieur past. Zo is er de ‘Lady Marble-ade’ met marmerlook, de ‘Jungle Tiger’ met plantenmotief en de ‘Tangier Tiles’ met een Marokkaanse invloed. De dozen zijn gemaakt van stevig karton dat maar 150 gram weegt. Elke zijde heeft een cirkel die je kan uitdrukken of laten zitten, waardoor alle combinaties mogelijk zijn. Zo kan je drie exemplaren stapelen en krijgt je kat meteen een heus paleis!

Zacht prijsje

De kattenhuisjes zijn een win-winsituatie, want je kat is blij met zijn doos en jij hoeft geen saai kartonnen geval te tolereren in je stekje. Je kan de catalodges vanaf vrijdag 13 april hier bestellen tegen een heel zacht prijsje. Je betaalt 14,90 euro voor een en voor een set van drie betaal je slechts 39,99 euro. Miauwkes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.