https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Catopia lanceert Tinder voor katten

Catopia lanceert Tinder voor katten

Swipen tussen asielkatjes op Catinder.

Catinder

Als je even genoeg hebt van het swipen tussen al die wel of niet aantrekkelijke mannen op Tinder, probeer dan eens Catinder. Daarmee kan je een match krijgen met de kater van je dromen.

De prins op het witte paard blijft uit op Tinder? Geen zorgen. Je kan in plaats daarvan nu de prins in de vorm van een witte kat vinden op Catinder. De nieuwe app van het Nederlandse digitale kattenkanaal Catopia koppelt katjes in dierenasielen met hun toekomstige eigenaars. Swipe rechts en wie weet, zit je droomkat morgen al naast je in de zetel.

Swipe

Nederland is het eerste land dat zo’n app ontwikkelde. Alle katten die op Satineer verschijnen, zitten bij onze noorderburen in een grote database van de Dierenbescherming. Swipe naar links en je komt bij een volgende kat terecht, swipe naar rechts en je krijgt meer informatie over het beestje en het asiel waar het momenteel verblijft. Een katje adopteren was nog nooit zo gemakkelijk.

Date

Pas op, een match betekent niet dat je sowieso onmiddellijk het katje krijgt. Net als op Tinder gaan jullie eerst op ‘date’. Je gaat het diertje bezoeken om samen te spelen en om te kijken of er een klik is tussen jullie. Is dat eerste contact positief, dan gaat de adoptie van start.

Schattig

De app bevat voorlopig alleen asielkatjes uit Nederland, maar wij hopen stiekem dat België rap zal volgen. Ondertussen is het gewoon heel ontspannend om naar die schattige pluizenbolletjes te kijken. We want them all!

Nog meer katten: