Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Catinder

Swipen tussen asielkatjes op Catinder.

Catopia lanceert Tinder voor katten

Herlinde Matthys

Als je even genoeg hebt van het swipen tussen al die wel of niet aantrekkelijke mannen op Tinder, probeer dan eens Catinder. Daarmee kan je een match krijgen met de kater van je dromen.


De prins op het witte paard blijft uit op Tinder? Geen zorgen. Je kan in plaats daarvan nu de prins in de vorm van een witte kat vinden op Catinder. De nieuwe app van het Nederlandse digitale kattenkanaal Catopia koppelt katjes in dierenasielen met hun toekomstige eigenaars. Swipe rechts en wie weet, zit je droomkat morgen al naast je in de zetel.

Swipe


Nederland is het eerste land dat zo’n app ontwikkelde. Alle katten die op Satineer verschijnen, zitten bij onze noorderburen in een grote database van de Dierenbescherming. Swipe naar links en je komt bij een volgende kat terecht, swipe naar rechts en je krijgt meer informatie over het beestje en het asiel waar het momenteel verblijft. Een katje adopteren was nog nooit zo gemakkelijk.

Date


Pas op, een match betekent niet dat je sowieso onmiddellijk het katje krijgt. Net als op Tinder gaan jullie eerst op ‘date’. Je gaat het diertje bezoeken om samen te spelen en om te kijken of er een klik is tussen jullie. Is dat eerste contact positief, dan gaat de adoptie van start.

Schattig


De app bevat voorlopig alleen asielkatjes uit Nederland, maar wij hopen stiekem dat België rap zal volgen. Ondertussen is het gewoon heel ontspannend om naar die schattige pluizenbolletjes te kijken. We want them all!

Nog meer katten:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '