Home Lifestyle Food Met dit handige hebbeding kan je je bord makkelijk onderverdelen

Met dit handige hebbeding kan je je bord makkelijk onderverdelen

Je appelmoes loopt niet langer in je puree en je frietjes worden niet meer zompig door je steak saignant.

food cubby
© amazon & pablo merchan montes via unsplash

Vind je het ook enorm vervelend als je appelmoes in je puree vloeit of als je patatjes tegen je stuk vlees aan liggen? Dan vonden wij dé ideale uitvinding voor jou!

Sommige mensen worden gek als ze uren staan aan te schuiven in de file, terwijl anderen zichzelf verliezen wanneer de verschillende etenswaren op hun bord elkaar raken. Die laatste ergernis kreeg zelfs een naam: brumotactillofobie. Of je daar nu aan lijdt of het gewoon niet leuk vindt als je knapperige frietjes baden in de saus van je steak saignant, wij hebben de de ideale uitvinding voor jou!

Zuigsysteem

Het handige hebbeding, ofte Food Cubby, is poepsimpel te gebruiken. Het is een rubberen boogje dat je tussen de verschillende etenswaren op je bord legt. Het zuigt zich vast aan je bord waardoor je groenten, pasta en vlees elkaar nooit nog raken en sappen of sauzen niet langer kunnen overlopen naar een andere voedselgroep.

Je kan de Food Cubby hier online bestellen voor slechts 2,99 euro. Voor dat bedrag krijg je twee rubberen boogjes, een groot en een klein exemplaar. In de toekomst kan je dus gewoon rustig van je maaltijd genieten. Smakelijk!

Lees ook: