Home Lifestyle HAHA: doe de grote ‘Is het De Gucht of McCartney’-quiz van ‘De...

HAHA: doe de grote ‘Is het De Gucht of McCartney’-quiz van ‘De Mol’

Kandidate Channy kon de politicus en bekende 'The Beatles'-zanger niet uit elkaar houden. Jij wel?

VIER

De allereerste aflevering van ‘De Mol’ leverde ook het allereerste gênante moment op voor een van de kandidaten. De gelukkige dit keer was Channy die dacht dat de wereldbekende Paul McCartney in de Belgische politiek zat. Ai ai!

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld het moment vorig jaar in ‘De Mol’ dat flapuit Hanne in een muziekproef dacht het nummer ‘Return December’ te herkennen toen de wereldbekende hit ‘Return To Sender’ van Elvis op de radio draaide. Mede door haar gigantische blunder liep de groep een pak geld mis.

Uitschuiver

De misser zorgde natuurlijk voor heel wat hilariteit op sociale media. Dit jaar krijgen we al in de allereerste aflevering een uitschuiver vanjewelste voorgeschoteld. Channy en Jeffrey moeten uit foto’s van tien bekende mensen diegene halen die nog leven. Channy heeft een foto van legende Paul McCartney in haar handen, maar omschrijft hem als een oudere man die er een beetje als een politicus uitziet. Woops!

Foutje

Jeffrey gokt na haar omschrijving op Karel De Gucht – die net als de Beatle ook nog leeft – waardoor haar foutje gelukkig geen gevolgen heeft voor het slagen van hun proef. ‘Ik ken niks van politiek’, is Channy’s uitleg. ‘En blijkbaar ook niks van muziek’, is waarschijnlijk te horen in de meeste Vlaamse huiskamers waar op dat moment ‘De Mol’ opstaat. Paul McCartney een Belgische politicus of Karel De Gucht een bekende Beatle, we weten niet wat meer lachwekkend is.

Verzachtende omstandigheden

Doe jij het beter dan Channy? Al moeten we bij haar blunder natuurlijk rekening houden met verzachtende omstandigheden, want jij ligt – hopelijk – momenteel niet in een krappe doodskist ergens in het broeihete Mexico onder de grond. Speel mee en ontdek het hier. 10 vragen, 10 quotes, succes!

Lees ook: