Home Lifestyle PREVIEW: de jacht op Joke wordt zondag geopend in ‘De Mol’

PREVIEW: de jacht op Joke wordt zondag geopend in ‘De Mol’

Ga jij kijken?

© VIER

De teasers van ‘De Mol’ zijn immer geheimzinnig. In de preview voor de tweede ‘De Mol’-aflevering zien we dat de kandidaten op jacht zijn. Maar wie of wat is de prooi?

Zondag eindigde de allereerste aflevering van het nieuwe ‘De Mol’-seizoen met een verrassende cliffhanger. Nadat eerste afvaller Kelly huiswaarts werd gestuurd, opende Joke haar enveloppe. Ze las hem in stilte en vertrok toen zonder één woord te zeggen met de noorderzon. Een grappige Twitteraar beweerde te weten wat er in de brief stond…

Hilarisch, maar naar alle waarschijnlijkheid niet de waarheid. Aan de previewbeelden voor de komende aflevering te zien, moeten de kandidaten ergens op jagen. Maar wie of wat is de prooi?


De Instagrampagina van presentator Gilles De Coster doet ons vermoeden dat de acht overblijvende kandidaten op Joke zullen moeten jagen. Wij vermoeden dat de groepspot aangedikt wordt als Joke geveld wordt. En dat Joke immuniteit zal verwerven als ze ‘in leven’ weet te blijven. Maar helemaal zeker weten we dat zondag pas, natuurlijk. Spannend!

#DeMol

A post shared by Gilles De Coster (@gdcoster) on

Net zo benieuwd als wij? Stem dan zondag je televisie om 20u af op VIER.

Nog meer over ‘De Mol’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.