Home Lifestyle MUST DO: klink op ‘Green Friday’ een (gratis) glaasje tijdens de ECO-apero...

MUST DO: klink op ‘Green Friday’ een (gratis) glaasje tijdens de ECO-apero van Sofacompany

Het Deens designmerk geeft op Black Friday geen kortingen, maar viert wel dat ze de hele maand november 50 bomen per verkocht meubel planten.

© Getty & © Sofacompany

Geen solden, koopjes of sales in de Antwerpse showroom van Sofacompany, wel een gezellige ECO-apero om ‘Green Friday’ te vieren! Met dat initiatief hoopt Sofacompany een tegengeluid te bieden voor Black Friday. Het Deens designmerk doet al enkele jaren heel wat inspanningen voor het klimaat en doet volgende week vrijdag daarom bewust niet mee aan de overdadige koopjesdag.

Op vrijdag 29 november organiseert Sofacompany een gezellige én duurzame afterwork om te vieren dat ze heel de maand november 50 bomen per verkocht meubel planten. De actie gebeurt in samenwerking met het Amerikaanse Trees for the Future en loopt dus nog tot en met 1 december. Tijdens de ‘Green Friday’-afterwork kan je niet alleen genieten van een duurzaam hapje en drankje tussen fancy (d)eco-design, maar ontdek je ook hoe je een ‘groene garderobe’ bij elkaar shopt met tips & tricks van Bie Noé! Naast deze fair fashion fighter komt ook Paulien Verhaest van Blommm langs met haar biologische bloemetjes om de geïnteresseerde aanwezigen een winterkrans te leren maken.

Win een groene zetel

Bovendien kan je tijdens de ECO-apéro tussen 17u en 19u deelnemen aan een mini-quiz waarbij je kans maakt om het gloednieuwe deco-designpareltje van Sofacompany te winnen: de Astha Cura zetel! De stof van deze prachtige sofa is trouwens voor 98% vervaardigd uit gerecycleerde PET-flessen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sinds enkele jaren doet Sofacompany heel wat inspanningen voor het klimaat, waaronder Co2-neutraal transport, het gebruik van gerecycleerde textielstoffen en het planten van 5 bomen per verkocht meubel. Het Deens designmerk wil met haar initiatief klanten warm maken voor een duurzame levensstijl in plaats van overconsumptie te gaan bevorderen door het geven van gigantische kortingen.

Iedereen kan gratis aperitieven, maar voor de workshop dien je wel op voorhand aan te melden via het ‘ECO-apéro’ Facebook-event, want de plaatsjes zijn beperkt!

Green Friday: praktisch

Sofacompany showroom Antwerpen

Mechelsesteenweg 5 in Antwerpen

Vrijdag 29 november van 17u tot 19u

Facebookpagina evenement

Lees ook: