Home Lifestyle MUST DO: help vanaf vandaag 5 miljoen (!) nieuwe bomen planten

MUST DO: help vanaf vandaag 5 miljoen (!) nieuwe bomen planten

Voor amper € 1 plant je zelf tien bomen! 🌳

© Filip Zrnzevi via Unsplash / House Raccoon

De wereld groener maken is voor sommige jonge ondernemers een echte levensmissie geworden, en gelukkig maar! Ook de Vlaamse oprichters van de webshop House Raccoon dragen hun eigen steentje bij, al vragen ze nu ook hun klanten én geëngageerde mensen om hetzelfde te doen. Zo hopen ze maar liefst 5 miljoen nieuwe bomen te kunnen planten.

Vanaf vandaag kan je via de webshop van House Raccoon een vrije gift doen, waarmee nieuwe bomen geplant kunnen worden. Voor € 1 planten ze maar liefst tien bomen in de plaats. Zo hopen Anneleen en Nathan, de oprichters van de webshop, dat hun teller op 11 juli op 5 miljoen bomen zal staan. Er is in totaal dus € 500.000 nodig om hun streefdoel te bereiken.

Dat bedrag wordt rechtstreeks doorgestort naar de Amerikaanse non-profit ‘Trees for the Future’. Zij planten met dat geld de 5 miljoen nieuwe bomen. Na die storting worden alle financiële documenten online gezet, zodat de ‘donoren’ kunnen opvolgen wat er met hun geld gebeurt.

Naast de campagne verkopen de eigenaars van House Raccoon al sinds 2017 natuurlijke decoratie en meubels. Voor elke aankoop van een klant planten zij zelf ook één boom. Met de campagne hopen ze dat iedereen zijn steentje (en centje) leert bijdragen om zo het klimaat een handje te helpen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.