Home Deco Het interieur van je dromen creëren? Ikea geeft gratis advies vanop afstand

Het interieur van je dromen creëren? Ikea geeft gratis advies vanop afstand

Helemaal gratis een ontwerp op maat.

Gratis interieuradvies van Ikea
© Ikea

Is het advies van een interieurexpert net iets te zwaar voor je portemonnee? Wel, dankzij Ikea misschien niet langer. In tijden van lockdown lanceert de keten namelijk een online tool waarop je een videogesprek kan boeken met een specialist om zo die home office van je dromen in elkaar te boksen. Helemaal gratis en voor niets!

Zoek je de perfecte combinatie tussen mooi en ergonomisch voor je bureaustoel, wil je eindelijk wat orde creëren in je kleerkast of droom je van een slaapkamer waar je helemaal tot rust kan komen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Sinds deze week kan je een online videogesprek inplannen met een interieurexpert van Ikea. Op basis van jouw wensen en behoeften, maken ze dan een passend ontwerp. Het beste nieuws? Dat persoonlijk advies geven ze helemaal gratis en voor niets.

Hoe het werkt? Jij vult online een formulier in waarna de experten je contacteren om een afspraak te maken die tussen de 30 en 45 minuten in beslag zal nemen. Om een zo goed mogelijk ontwerp te kunnen maken, vragen ze je wel om alle afmetingen en posities van ramen, deuren en stopcontacten bij de hand te houden. Ben je tevreden met je ontwerp? Dan kan je direct al je spullen online bestellen en thuis laten leveren. Eerlijk, gemakkelijker wordt het niet, toch?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.