Home Lifestyle Nederlandse Glennis Grace blaast ‘America’s Got Talent’-jury omver met de perfecte Whitney...

Nederlandse Glennis Grace blaast ‘America’s Got Talent’-jury omver met de perfecte Whitney Houston-imitatie

'Mijn management wordt nu al platgebeld’, klinkt het bij de Amsterdamse.

De Nederlandse zangeres Glennis Grace (40) wist met haar versie van Whitney Houstons hit ‘Run to You’ zo maar even heel de ‘America’s Got Talent’-jury te verbazen. Op YouTube is haar auditie al bijna 800 duizend keer bekeken en ook platenmaatschappijen bellen haar nu al non-stop.

Dat Simon Cowell zonder filter zijn mening durft te geven, is niks nieuws. Toch was Glennis niet zenuwachtig voor zijn reactie, vertelt ze in een interview met RTL. ‘Voor mijn auditie zeiden ze wel dat hij slecht gehumeurd was, maar dat vond ik net een uitdaging. Ik wilde heel graag gewoon eens een keertje voor hem kunnen zingen én zijn reactie te weten komen.’ Die was bovendien heel positief. Simon Cowell vond de Amsterdamse Glennis dan ook een geweldige artieste. ‘Je ziet er goed uit, je klinkt fantastisch, ik heb het gevoel dat ik nu al naar een ster zit te kijken’, klonk het bij het kritische jurylid. Ook Heidi Klum was overweldigd door de treffende gelijkenis met het stemgeluid van Whitney Houston. Het was dus geen verrassing dat Glennis zo maar even vier ja’s wist weg te kapen bij de jury en daarmee doorstootte naar de volgende ronde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Er zijn dan ook heel wat labels die haar maar wat graag zouden willen boeken. ‘Mijn management wordt echt wel platgebeld’, aldus Glennis. Toch kan ze nog niets verklappen over de afloop van de show, aangezien die nog op tv moet verschijnen. Dankzij ‘America’s Got Talent’ maakt ze kans op een miljoen dollar én een platencontract. Wij vermoeden dat deze Amsterdamse wel eens heel snel haar koffers zou kunnen pakken richting de States.

Lees ook: