Home Lifestyle MUST DO: kom dit weekend naar het Gin Festival in Mechelen

MUST DO: kom dit weekend naar het Gin Festival in Mechelen

De inkom is bovendien volledig gratis!

Pexels

Deze zondag nog geen plannen en ben je niet vies van een gin-tonic (of twee)? Zak dan in de namiddag af naar Mechelen, want in de binnenstad kan je terecht op het Gin Festival.

Zondag verdwijnt de zon weer, maar dat wil niet zeggen dat wij de moed moeten laten hangen. Een terrasje doen zit er dan misschien niet in, maar je kan in Mechelen wel terecht op het Gin Festival. Je hebt bovendien 0% kans om nat te worden, want het evenement gaat gewoon binnen door.

Gin ‘o clock

Zie jij een glaasje gin-tonic wel zitten deze zondagnamiddag? Zak dan tussen 12u00 en 18u00 af naar de Vleeshalle, de nieuwe food market van Mechelen. Hier kan je proeven van verschillende nieuwe smaken en kan je diverse combinaties ontdekken. Naast gin kan je er bovendien ook kennismaken met andere alcoholische dranken zoals bijvoorbeeld wijn.

Wie wil kan nadien ook enkele flessen mee naar huis nemen en dit en een voordelige prijs. Voor de gelegenheid is er namelijk een pop-upwinkel opgericht zodat je je favoriete gin meteen kan kopen.

Praktisch: Het Gin Festival gaat door in de Huidevettersstraat 7 in Mechelen en de inkom is volledig gratis.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.