Home Lifestyle ZIEN: deze ‘Game of Thrones’-samenvatting móet je bekijken voor de start van...

ZIEN: deze ‘Game of Thrones’-samenvatting móet je bekijken voor de start van seizoen 8

Een dikke 3 minuten en je bent opnieuw volledig mee!

© White Animation

Het is nog maar 12 keer slapen voor het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’ start. De ideale voorbereiding voor de grote finale? Deze handige samenvatting van een dikke 3 minuten.

Met al die verschillende intriges, families met moeilijke namen, machtsverschuivingen en nog meer intriges is het eerlijk gezegd soms een beetje moeilijk om ‘Game of Thrones’ te volgen. Zeker als het even geleden is dat je de eerste zeven seizoenen bekeek. Wie is nu weer met wie samen, hoe zijn ze gerelateerd aan elkaar en tot wie zweren ze trouw?

Om ervoor te zorgen dat je alle ‘Game of Thrones’-feiten opnieuw op een rijtje hebt vóór het allerlaatste seizoen begint, kan je naar deze handige en amusante samenvatting kijken van een dikke drie minuten. White Animation vormde de hoofdrolspelers om tot animatiefiguurtjes – de gelijkenissen zijn treffend! – en speelt de hele geschiedenis nog eens af.

Bereid je voor

Alle vraagtekens of onduidelijkheden die je nog had, verdwijnen als wij moesten we de Night King tegenkomen. Wie staat er nu weeral aan de kant van Daenerys en Jon Snow? Is die laatste de rechtmatige troonopvolger? Hoe zit het nu met Bran Stark? En wat is de sluwe Cersei van plan? Kijk, leer én bereid je helemaal voor op het slotseizoen van de beste serie aller tijden!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: