Home Lifestyle Body #FITINABIT: we voegen in WEEK 5 iets extra toe aan de 7...

#FITINABIT: we voegen in WEEK 5 iets extra toe aan de 7 minute work-out

Je zal het waarschijnlijk uit de badkamer moeten halen.

Elke ochtend posten Flair-fitcoach Amel en redactrice Herlinde een 7 minute work-out online. Morgen gaat de vijfde week van start en daarvoor heb je 2 washandjes nodig.

Wie ons Flair fitdossier #FITINABIT al even volgt, is het ondertussen al gewend dat er elke ochtend een 7 minute work-out online komt. Voor de vijfde week die morgen 3 juni van start gaat, doen we opnieuw een specialleke. We voegen aan de sportsessie een accessoire toe dat iedereen sowieso in huis heeft: twee washandjes. Die gaan we gebruiken om onze training nog een beetje intenser te maken.

Laat je verrassen

Je denkt waarschijnlijk: ‘Een waslapje?!’ Maar het accessoire kan naast jezelf inzepen wel degelijk ook voor iets anders gebruikt worden. Ga dus zeker in je badkamer op zoek naar twee exemplaren en laat je verrassen morgen. We zullen dit enkel op maandag en dinsdag doen. Voor de rest blijft alles hetzelfde. 7 minuutjes alles geven om sterker, positiever en met meer energie de zomer in te gaan. Bij voorkeur doe je de work-out ‘s morgens, maar als je in de ochtendrush geen tijd hebt dan kan je gerust een momentje voor jezelf vrijmaken tijdens de middagpauze of op de avond. Succes en vergeet zeker je washandjes al niet klaar te leggen.

Volg #FITINABIT ook op onze Facebookpagina.

Lees ook: